Njut-mat

Det är ingen dålig helg den här veckan, två helgdagar och allt! Idag blev det däremot inte någon trerätters, utan gårkvällens uppvärmda spenatlasagne som bara blir bättre ju längre den får stå. För att ändå göra det lite finare släckte vi taklampan och tände massor med levande ljus, dukade fint och åt klyftad blodapelsin som efterrätt.


Som det anstår varje finare middagspartner började Daniel tillaga en sås han saknade på bordet precis när jag hade lagt upp mat och skulle börja äta. Det gjorde ingenting, för han hade gjort så himla god pizzasallad så jag var alldeles medgörlig av tacksamhet. Spenatlasagne är kanske inte så där jättefotogenique, men rackarns vad den ser nyttig ut (och är det också!). 100 % köttfri och hyftsat miljösnäll om man väljer lokalproducerat och ekologiskt där man kan.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0