Sista dagen på lovet


Idag fick vi många tråkiga inköp avklarade. Strumpor, enkla vita ramar, schampoo... Tråkiga inköp. Som tur var vägdes det upp av att de ekologiska vårpjucks (som jag har spanat på sen jag köpte kavat-stövlarna i höstas) äntligen var på rea! Grejt, hittills har jag ägnat hela kvällen åt att gå in dem.


Dagen på stan avslutades med fika på Ahlströms. Klassiska bakverk och hallonsoda genom smala sugrör var precis vad som behövdes för att göra det här lovet fulländat. Imorgon klockan åtta sitter jag i föreläsningssalen igen. Pirrigt och lite ledsamt på samma gång.Kommentarer
Postat av: joanna- att leva med Aspergers syndrom!

Hej! Jag heter Joanna och är 23 år och när jag blev 14 år så fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diahnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda trots bakgrund.

Så kolla gärna in min blogg:)

Ps. Du kanske tom vill göra ett bloglovinbyte?:)

Ps. Tänkte bara tipsa om att jag Kör jag en stor veckans blogg tävling där du kan bli länkad inför mina 300-600 unika läsare/dagen så passa på att anmäl dej:)

2012-01-15 @ 20:32:30
URL: http://domkallarmighannes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0