Varning för landsbygden!

SVT-programmet Debatt (där fantastiska Belinda Olsson håller i trådarna) diskuterade vargjakt. Som alltid arga och upprörda röster. Många arga storstadsbor som inte sett en varg på Skansen ens viftar med rapporter som man tyder lite som det passar en. Två kvinnor som bodde på landet var upprörda eftersom de inte längre kunde släppa lös sina hundar när de plockade blåbär. Vi har valt den här livsstilen, att bo på landet. Den får inte vargen komma och ta ifrån oss! menade de.



Kära medelålders Damer (som egentligen faktiskt såg jättesnälla och trevliga ut)!

Å landsbygdens vägnar ber jag så hemskt mycket om ursäkt - och beklagar verkligen om Ni flyttat ut dit på falska premisser. Landsbygden må se härlig ut i inredningsmagasin och i Jul med Ernst, men i den undre världen finns många mörka hemligheter som grävande journalister i SVTs dokumentära program Mitt i naturen har lyckats avslöja. Bakom den härligt gemytliga fasad som en helrenoverad sekelskiftesvilla med carport kan utgöra, finns den. Naturen. Och där naturen finns, är aldrig djuren långt borta.
Vi vill återigen framhålla att det är högst beklagligt om detta inte tydligt framgick när Ni valde den lantliga livsstilen och vållar er obehag. Högre instans arbetar på att minska obehaget för Er, bland annat genom främjande för en ökad halt av tungmetaller och gifter i grundvatten och sjöar.



Med vänliga hälsningar
Ida K för landsbygden



En del av den fruktansvärda propagandamaskin allt fler svenskar faller offer för.




Idag har jag skrivit om och .

Kommentarer
Postat av: afSnirkelsnorkel

Fantastiskt! Rent av Fantabulöst! Men det står längst ned att du har skrivit om Ernst Billgren, det är väl fel? Kirschsteiger ska det väl vara, men det kanske var för svårt att stava?

2011-04-28 @ 00:18:30
URL: http://www.pling-pling.se
Postat av: Ida K

I am Grieg, me fix! Det är fantabulöst svårt att stava Kirchsteiger, så svårt att du stavade fel till och med.

2011-04-28 @ 15:06:07
URL: http://litemera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0